Trycksaker

MediaKonsult – din kompletta partner från idé till färdigt material – Vi kan hjälpa dig med digitaltryck av till exempel foldrar, visitkort, direktreklam, menyer, klippkort, broschyrer, vykort och mycket mera! 

Bra priser och korta leveranstider

 

 

 

 

 

Trycksaker

Här nedan hittar du några av våra produkter, letar du efter något annat så är det bara ta kontakt med en av våra säljare. Vi utför många olika typer av specialbeställningar med en design som våra grafiska formgivare anpassar efter just dina önskemål.

Kontakta säljare

Direktreklam – DR

 

Nå ut till personer som ni vänder er till

Vi kan hjälpa dig att nå ut till just din specifika målgrupp. Vill du t.ex nå ut till gifta par med barn, medelålders kvinnor eller personer över 55 år i ett visst område, så kan vi hjälpa dig att ta fram register på just den målgruppen. ADR är mycket effektivt för att marknadsföra ert företag.

Det finns även möjlighet att gå ut med oadresserad reklam som vi distribuerar i ditt utvalda område.


Ibladning

Nu kan ni gå ut i våra tidningar med en ibladad trycksak. Trycksaken bladas i någon av våra tidningar där ni vill synas. En mycket effektiv metod som når ut till alla hushåll där tidningen går ut – även hushåll med “Nej tack till reklam”.

 

 

Kontakta säljare

Flyers

 

Effektiv information i valfri skala

Med en flyer kan ni som företag gå ut med erbjudanden eller information direkt mot era kunder. Om det nu gäller Informationsblad, instruktionsblad, produktbeskrivningar, eller vad det nu kan vara så hjälper vi er att utforma er flyer, eller om ni har färdigt material så trycker vi och skär ner dem till önskat format.

Format: Anpassas efter önskemål.

Kontakta säljare

Grattis-utskick

 

Nå ut till jubilarer i ert område

Vi hjälper dig att nå ut med ett erbjudande till jubilarer på just ditt postnummerområde som fyller 40, 50 eller 60 år – tre månader innan deras födelsedag! Hos oss kan ni få hjälp med layout av trycksak, där ni tillsammans med våra grafiska formgivare tar fram vad ni vill erbjuda jubilarerna i närområdet.

Vi gör beställningen på adresserna och skickar ut kuverten med grattiskorten varje månad. Ni förbinder er att beställa månadsvis sex månader i rad. Vid varje tillfälle skickar vi självklart även ett referensex till er som kund.

Exempel:

Monrads Djursholm

Skytteholm Ekerö

Magasinet Halmstad

Format: E65 (110x220mm)
Papper: 220g + kuvert
Adresser: Ingår
Tryck: Ingår
Distribution: Ingår
Layout: 250:- (första gången)
Pris: 19,90:-/st ex. moms

Kontakta säljare

Nyinflyttat-utskick

 

Nå ut till nyinflyttade i ert område

Nu kan vi erbjuda dig att nå ut med reklam till nyinflyttade på just ditt postnummerområde!
Vi erbjuder layout av trycksak, där ni tillsammans med våra grafiska formgivare tar fram vad ni vill erbjuda era kunder i närområdet. Vi gör beställningen på adresserna till de nyinflyttade den 5:e varje månad och fem dagar senare ligger den i brevlådorna! Ni förbinder er att beställa månadsvis sex månader i rad.

Vid varje tillfälle skickar vi självklart även ett vykort till er som kund.

Format: A5
Papper: 170g
Adresser: Ingår
Tryck: Ingår
Distribution: Ingår
Layout: 250:- (första gången)
Pris: 15:-/st ex. moms

Kontakta säljare

Företags-utskick

 

Nå ut till företag i ert närområde

Vi erbjuder er som företag att gå ut med ett erbjudande, information eller det ni vill marknadsföra direkt mot andra företag i utvalda kategorier.  Tillsammans med våra grafiska formgivare tar vi fram ett anpassat utskick med ert budskap.

Format: A5
Papper: 170g
Adresser: Ingår
Tryck: Ingår
Distribution: Ingår
Layout: 600:- /h
Pris: 15:-/st ex. moms

Kontakta säljare

Visitkort

 

Ett kort med värdefull information

Hos oss kan du trycka upp dina visitkort med korta leveranstider och bra priser. Behöver ni hjälp med designen av ert visitkort så finns våra grafiska formgivare här för att skapa en snygg layout för ert företag.

Format: 90×55 (standard)

Kontakta säljare

Affischer

 

Dags för fest, konsert eller en kampanj?

Hos oss kan du enkelt trycka upp din affisch. Saknar du material kan våra grafiska formgivare hjälpa er att formge en unik affisch för ert ändamål.

Format: A4, A3, 50x70cm & 70x100cm.

Kontakta säljare

Foldrar / Broschyrer

 

Information eller presentation

Vi producerar foldrar, broschyrer och kataloger i många olika format och material. Ska ni presentera ert företag på en mässa, ge ut ett programblad eller kanske ett bröllopsprogram. Vi hjälper er från grunden till färdig trycksak.

Kontakta säljare

Menyer

 

Skapa din unika meny hos oss

Hos oss kan du skapa er unika meny. Tillsammans med våra grafiska formgivare tar vi fram en tilltalande meny som följer er grafiska profil.

Format: Enligt önskemål.

Kontakta säljare