Kundtidningar


Vi producerar ett stort antal kundtidningar och specialutgåvor varje år, både åt företag och föreningar. Bland våra kunder finns ett flertal olika idrottsföreningar, Fasighetsbyrån, Flunsåsparkens Vänner, HusmanHagberg, Svensk fastighetsförmedling, Bjurfors, BHRO, Göteborgslokaler m.fl.

Hallå VM-Fest

Ett fullmatat 108-sidigt magasin med en upplaga på 40.000 exemplar som går ut vecka 24 innan VM i Ryssland 2018. Den kommer att leva ända fram till finalen 15 juli – då vi givetvis hoppas på ett:

VM-GULD TILL SVERIGE!

Detta kommer att bli din ultimata guide till VM-festen!

Guiden delas ut till villahushåll i Frölunda, Långe­drag, Askim, Hovås, Billdal, Kullavik och Särö.
Det blir mycket reportage, statistik och alla tider du behöver för att hänga med framför TV:n.

Läs tidningen här!

Publiceringsdatum: 2018-06-13

BHRO

I tidningen BHRO kan du läsa intressanta reportage, intervjuer och nyheter i bilbranschen. Självklart finner du information om Bilhandlarnas Riksorganisation, deras arbetssätt och tjänster. Tidningen delades ut till alla bilhandlare i Sverige samt annonsörer och samarbetspartners.

Tidningen delades ut 5 gånger under 2017.

Senaste upplaga: 15 000 ex.

Här kan du läsa tidningen

Flunsåsparken

Flunsåsparkens tidning – en delav folkfesten!

Sedan 2014 har vi gett ut tidningen Flunsåsparken som gått ut både vår och höst i Hisingen och ute på öarna. Tidningen är fylld med fylld med intervjuer, artiklar och givetvis programmet inför premiären,
sommaren och allt annat som rör parken och dess omgivning.

Upplaga: 75 000ex.

Här kan du läsa senaste numret

Utgivning: 2018-05-19

Tidningen Lindås Waves

Lindås Waves IBK’s egna tidning. En tidning med allt det senaste inom klubben, reportage och presentation av föreningen, lagen och om hur den gångna säsongen varit.

Tidningen Lindås Waves är ibladad i tidningen Hallå Askim. Tidningen ges ut till alla hushåll i Askim/Hovås, Billdal och Eklanda. Förutom detta finns tidningen även i Salming Arena och i affärer, bensinstationer och på andra ställen i området.

Senaste upplaga: 12 400 ex.

Här kan du läsa tidningen

Kustnära fastighetsmäklare

DIN BOSTADSTIDNING LÄNGS VÄSTKUSTEN

Kustnära är en fristående mäklarfirma med lång erfarenhet av fastigheter och försäljning. De har i många år förmedlat objekt längs Västkusten, både på fastlandet och på öarna i skärgården. En bostadstidning för dig längs kusten! I tidningen bjuds det på tips för dig som ska sälja eller du som funderar på att byta boende, du kan läsa mer om mäklare och mer om vilka tjänster de kan erbjuda dig samt ger dig inspirerande reportage och tipsar om bostäder till salu.

Senaste upplaga: 17.000 ex

Distributionsområde: Rossö, Saltö, Galtö, Resö, Räftötången, Sannäs, Havstenssund, Grebbestad, Fjällbacka, Hamburgsund, Heestrand till Gerlesborg, Bovallsstrand, Torreby. Slöritz, Dale, Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen, Munkedal och Tanumshede tätort.

Här kan du läsa tidningen

Bjurfors

I Bjurfors kan du läsa härliga bostadsreportage, intervjuer och lokala reportage. Självklart kan du också få tips på nya bostäder till salu i ditt område. Tidningen delas ut till alla hushåll i Torslanda och öarna. Missa inte chansen att visa upp ditt företag!

Senaste upplaga: 18 000 ex.

Här kan du läsa tidningen